Urugwaj Wiza

Urugwaj Wiza

Potrzebuję pomocy? Porozmawiaj z nami
permanent resident?


Dla obywateli Polska wymagana jest wiza turystyczna do Urugwaj.

UWAGA: Niestety w tej chwili VisaHQ nie zapewnia pełnego pakietu usług dla wiza turystyczna do Urugwaj. Składający wnioski muszą składać wnioski osobiście w najbliższej ambasadzie Urugwaj . Poniższe informacje nie są zobowiązujące. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do ambasady Urugwaj.

Aby ubiegać się o wiza turystyczna do Urugwaj wymaga następujących dokumentów:

a
Oryginalny, podpisany Polska paszport z co najmniej sześciomiesięcznym okresem ważności..
b
Passport Photo: 1 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.

Skorzystaj z naszej szerokiej i baza danych konsularny ambasady aby znaleźć najbliższy jeden. Po zetknięciu się z ambasadą potwierdzenia wymaganych dokumentów, czas potrzebny do przetwarzania wizy i czy konsulat przyjmuje wnioski pocztą.

Wiza Urugwaj dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Urugwaj ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to