Katar Wiza

Katar Wiza

permanent resident?
Wiza turystyczna
nie wymagane
Wiza biznesowa
wymagane


Nationals of Polska do not require prior visa arrangements and can obtain a visa waiver upon arrival in Qatar.
The waiver is valid for 180 days from the date of issuance and entitles its holder to spend up to 90 days in Qatar, during either a single trip or on multiple trips.

Katar wiza turystyczna nie jest wymagana dla obywateli Polska dla pobytów do 90 days.

Katar visa is wymagane dla

Dobre wiadomości: jeśli wiza turystyczna jest właściwym wyborem celu twojej podróży do Katar.

Zacznij od "Jakiego rodzaju wizy potrzebuję?" znajdującego się nad zakładką po lewej stronie i sprawdź odpowiednie wymogi. Jeśli masz wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym centrum obsługi klienta.

Zrozumiałem, co dalej?

  • Po czym sprawdź, czy potrzebujesz wizę tranzytową do jakiegokolwiek kraju.

    Skontaktuj się z linii lotniczych w przypadku gdy masz loty łączone za granicę w ramach podróży do Katar. To może być przypadek, że kraje przechodzą przez w drodze do miejsca przeznaczenia może wymagać oddzielnej wizy. Proszę odnieść się do wymogów wizowych w danym kraju.

  • Wiza Katar dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Katar ambasadę.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to