Portugalia Wiza

Portugalia Wiza

permanent resident?
Wiza turystyczna
nie wymagane
Wiza biznesowa
nie wymagane


Portugalia wiza turystyczna nie jest wymagana dla obywateli Polska dla pobytów do 90 days.

Portugalia visa is wymagane dla

Brzmi dobrze! Co jeszcze należy wiedzieć podczas planowania podróży do Portugalia?

  • Po pierwsze, sprawdź aktualną ważność paszportu.

  • Po drugie, upewnij się, że paszport ma pustych stron Visa.

  • Wreszcie, należy potwierdzić, czy wymagana jest wiza tranzytowa do jakichkolwiek połączeń.

    Skontaktuj się z linii lotniczych w przypadku gdy masz loty łączone za granicę w ramach podróży do Portugalia. To może być przypadek, że kraje przechodzą przez w drodze do miejsca przeznaczenia może wymagać oddzielnej wizy. Proszę odnieść się do wymogów wizowych w danym kraju.

  • Wiza Portugalia dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Portugalia ambasadę.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to