Oman Wiza

Oman Wiza

permanent resident?


Dla obywateli Polska wymagana jest e-wiza turystyczna do Oman.

UWAGA: Niestety w tej chwili VisaHQ nie zapewnia pełnego pakietu usług dla e-wiza turystyczna do Oman. Składający wnioski muszą składać wnioski osobiście w najbliższej ambasadzie Oman . Poniższe informacje nie są zobowiązujące. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do ambasady Oman.

Aby ubiegać się o e-wiza turystyczna do Oman wymaga następujących dokumentów:

a
Scanned copy of Polska passport. A clear scan of the information pages of your valid, signed passport.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.

Ambasada Oman w Polska oferuje przetwarzanie wizową w wysokości 5 dni roboczych

Skorzystaj z naszej szerokiej i baza danych konsularny ambasady aby znaleźć najbliższy jeden. Po zetknięciu się z ambasadą potwierdzenia wymaganych dokumentów, czas potrzebny do przetwarzania wizy i czy konsulat przyjmuje wnioski pocztą.

Wiza Oman dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Oman ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to