Majotta Wiza

Majotta Wiza

permanent resident?
Wiza turystyczna
nie wymagane
Wiza biznesowa
nie wymagane


Majotta wiza turystyczna nie jest wymagana dla obywateli Polska dla pobytów do 90 days.

Majotta visa is wymagane dla

Brzmi dobrze! Co jeszcze należy wiedzieć podczas planowania podróży do Majotta?

  • Po pierwsze, sprawdź aktualną ważność paszportu.

  • Po drugie, upewnij się, że paszport ma pustych stron Visa.

  • Wreszcie, należy potwierdzić, czy wymagana jest wiza tranzytowa do jakichkolwiek połączeń.

    Skontaktuj się z linii lotniczych w przypadku gdy masz loty łączone za granicę w ramach podróży do Majotta. To może być przypadek, że kraje przechodzą przez w drodze do miejsca przeznaczenia może wymagać oddzielnej wizy. Proszę odnieść się do wymogów wizowych w danym kraju.

  • Wiza Majotta dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Majotta ambasadę.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to