Wybrzeże Kości Słoniowej Wiza

Wybrzeże Kości Słoniowej Wiza

permanent resident?


Dla obywateli Polska wymagana jest wiza turystyczna do Wybrzeże Kości Słoniowej.

UWAGA: Niestety w tej chwili VisaHQ nie zapewnia pełnego pakietu usług dla wiza turystyczna do Wybrzeże Kości Słoniowej. Składający wnioski muszą składać wnioski osobiście w najbliższej ambasadzie Wybrzeże Kości Słoniowej . Poniższe informacje nie są zobowiązujące. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do ambasady Wybrzeże Kości Słoniowej.

Aby ubiegać się o wiza turystyczna do Wybrzeże Kości Słoniowej wymaga następujących dokumentów:

a
Oryginalny, podpisany Polska paszport z co najmniej sześciomiesięcznym okresem ważności.
b
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.

Skorzystaj z naszej szerokiej i baza danych konsularny ambasady aby znaleźć najbliższy jeden. Po zetknięciu się z ambasadą potwierdzenia wymaganych dokumentów, czas potrzebny do przetwarzania wizy i czy konsulat przyjmuje wnioski pocztą.

Wiza Wybrzeże Kości Słoniowej dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Wybrzeże Kości Słoniowej ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to