Izrael Wiza

Izrael Wiza

permanent resident?
Wiza turystyczna
wymagane
Wiza biznesowa
nie wymagane


Dla obywateli Polska wymagana jest wiza turystyczna do Izrael.

UWAGA: Niestety w tej chwili VisaHQ nie zapewnia pełnego pakietu usług dla wiza turystyczna do Izrael. Składający wnioski muszą składać wnioski osobiście w najbliższej ambasadzie Izrael . Poniższe informacje nie są zobowiązujące. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do ambasady Izrael.

Aby ubiegać się o wiza turystyczna do Izrael wymaga następujących dokumentów:

a
Oryginalny, podpisany Polska paszport z co najmniej sześciomiesięcznym okresem ważności.
b
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.

Skorzystaj z naszej szerokiej i baza danych konsularny ambasady aby znaleźć najbliższy jeden. Po zetknięciu się z ambasadą potwierdzenia wymaganych dokumentów, czas potrzebny do przetwarzania wizy i czy konsulat przyjmuje wnioski pocztą.

Wiza Izrael dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Izrael ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to