Gwinea Równikowa Wiza

Gwinea Równikowa Wiza

permanent resident?


Dla obywateli Polska wymagana jest wiza turystyczna do Gwinea Równikowa.

UWAGA: Niestety w tej chwili VisaHQ nie zapewnia pełnego pakietu usług dla wiza turystyczna do Gwinea Równikowa. Składający wnioski muszą składać wnioski osobiście w najbliższej ambasadzie Gwinea Równikowa . Poniższe informacje nie są zobowiązujące. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do ambasady Gwinea Równikowa.

Aby ubiegać się o wiza turystyczna do Gwinea Równikowa wymaga następujących dokumentów:

a
Oryginalny, podpisany Polska paszport z co najmniej sześciomiesięcznym okresem ważności.
b
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.

Skorzystaj z naszej szerokiej i baza danych konsularny ambasady aby znaleźć najbliższy jeden. Po zetknięciu się z ambasadą potwierdzenia wymaganych dokumentów, czas potrzebny do przetwarzania wizy i czy konsulat przyjmuje wnioski pocztą.

Wiza Gwinea Równikowa dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Gwinea Równikowa ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to