Wyspy Cooka Wiza

Wyspy Cooka Wiza

permanent resident?


Dla obywateli Polska wymagana jest wiza turystyczna do Wyspy Cooka.

UWAGA: Niestety w tej chwili VisaHQ nie zapewnia pełnego pakietu usług dla wiza turystyczna do Wyspy Cooka. Składający wnioski muszą składać wnioski osobiście w najbliższej ambasadzie Wyspy Cooka . Poniższe informacje nie są zobowiązujące. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do ambasady Wyspy Cooka.

Aby ubiegać się o wiza turystyczna do Wyspy Cooka wymaga następujących dokumentów:

a
Oryginalny, podpisany Polska paszport z co najmniej sześciomiesięcznym okresem ważności.

Skorzystaj z naszej szerokiej i baza danych konsularny ambasady aby znaleźć najbliższy jeden. Po zetknięciu się z ambasadą potwierdzenia wymaganych dokumentów, czas potrzebny do przetwarzania wizy i czy konsulat przyjmuje wnioski pocztą.

Wiza Wyspy Cooka dla obywateli Polska jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Wyspy Cooka ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to