Aplikuj przez internet Visit our office
Przeslij swoje dokumenty We prepare your documents and application
Otrzymasz wize
Expert ds. usług wizowych w Zjednoczone Emiraty Arabskie z 2003 roku, VisaHQ jest prywatna firma, nie zwiazana z Zjednoczone Emiraty Arabskie rzadem. VisaHQ dostarcza przyspieszone uslugi zwiazane z otrzymaniem Zjednoczone Emiraty Arabskie wizy (za opata). Zobacz nasze

video


            Zjednoczone Emiraty Arabskie Wiza

Zjednoczone Emiraty Arabskie Wiza dla posiadaczy Chiny paszportów living in Polska

permanent resident?


Passport must not contain any evidence of prior or intended travel to Israel.
The Multiple Entry visa may only used at the Dubai Airport. Please plan accordingly.

Wypełnić Zjednoczone Emiraty Arabskie business e-wiza formularz zgłoszeniowy on-line

i zapewniają cyfrowe kopie następujących dokumentów:

a
Scanned copy of Chiny passport. A clear scan of the information pages of your valid, signed passport.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.
Additional required documents for Male applicants under the age of 21 and Female applicants under the age of 23
Applicant must be accompanied by a parent.

Birth Certificate. A copy of the applicant's birth certificate.

Parent’s Passport Copy. A copy of the information pages of the traveling parent’s passport.

Parent’s UAE Visa. A copy of the traveling parent's valid UAE visa (unless parent is applying for a visa together with the applicant).

Before appling for UAE e-visa you must be outside the country. In case you have just left the United Arab Emirates, please provide us a copy of the UAE exit stamps.

Zjednoczone Emiraty Arabskie business e-wiza opłaty dla obywateli Chiny

30 Days Single Entry
  • Ważność: up to 2 months
  • Rozpatrywania: 7 dni roboczych
  • Koszt całkowity:
30 Days Multiple Entry
  • Ważność: up to 2 months
  • Rozpatrywania: 7 dni roboczych
  • Koszt całkowity:
90 Days Single Entry
  • Ważność: up to 2 months
  • Rozpatrywania: 7 dni roboczych
  • Koszt całkowity:
90 Days Multiple Entry
  • Ważność: up to 2 months
  • Rozpatrywania: 7 dni roboczych
  • Koszt całkowity:
Maksymalna długość pobytu w Zjednoczone Emiraty Arabskie: 30 days Zjednoczone Emiraty Arabskie pomoc wizowa
Maksymalna długość pobytu w Zjednoczone Emiraty Arabskie: 30 days Zjednoczone Emiraty Arabskie pomoc wizowa
Wiza Zjednoczone Emiraty Arabskie dla obywateli Chiny jest wymagana. W celu uzyskania dalszych informacji, prosimy skontaktować się z najbliższą Zjednoczone Emiraty Arabskie ambasadę.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to